28 Kasım 2013 Perşembe

POLİMERKİL AYICIK

 Bu sefer ayıcığın belli bir işlevi yok :) İşlevine siz karar vereceksiniz. İster magnet, ister anahtarlık, ister kolye isterseniz nikah şekeri.
Sevimli ayıcığımız polimerkil (fimo hamuru) ile yapıldı. Bizim ayıcığımız erkek , isteğe göre papyon yerine çiçek yapıp kız ayıcık yapabiliriz :) Renk değişiklikleri de yapılabilir.
Satın almak isteyenler BURAYA


20 Kasım 2013 Çarşamba

POLİMER KİL KUŞLAR

Nikah şekeri olarak yapıldılar. Biblo nikah şekeri olarak. İsteğe göre magnet olabilir veya tülle, lavantayla da süslenebilir. Renk sınırlaması yoktur.
Ben evimde biblo olarak kullanıyorum :)
Satın almak isteyenler BURAYA



14 Kasım 2013 Perşembe

SERAMİK NAZAR BONCUKLARI

Nikah şekeri olarak yapıldılar, aynı zamanda magnetler.
Nazar boncukları dekorasyonun, takı tasarımının, nikah şekerlerinin ve daha birçok alanın vazgeçilmezi. Ben de çok seviyorum :) 
Bu seferki boncuklarımız biraz farklı olsun istedik ve köşeli çalıştık, renk çeşidini fazla tuttuk:). 
Yapımında seramik hamuru ve puantiyeli kurdela kullandık. Kurdelenın renginde ve deseninde, boncukların şeklinde ve renginde isteğe göre değişiklikler yapılabilir.
Satın almak isteyenler BURAYA




8 Kasım 2013 Cuma

KEÇE İĞNELEME SAKSIDA KALPLER :)

Nikah şekeri tasarımlarımızı yaparken öncelikli olarak göz önünde bulundurduğumuz şey, atılmayacak, saklanacak güzellikde ve özelliklerde olmasıdır. Yine aynı kriterleri göz önünde tutarak yaptığımız şeker çeşitlerimizden :)
İsteğe göre renk ve süsleme değişiklikleri yapılabilir. Boyut değişikliğine göre fiyatta değişkenlik gösterir. Satın almak isteyenler BURAYA



2 Kasım 2013 Cumartesi

ÇEKİLİŞİM SONUÇLANDI

Katılan herkese teşekkür ederim :) En yakın zamanda yine bir çekiliş yapacağım. Bu çekilişimin kazananı belli oldu. Kazanan, MORCAFE. İki gün içerisinde bana dönüş yapıp adresini bildirmezse diye ikinci bir isim daha var o da Müge Ç.